Drechtstreek hoopt op fitte scheidsrechter

Algemeen 152 keer gelezen

WEST-ALBLASSERWAARD - Twee competitiewedstrijden staan er komend weekeinde op het programma voor de streekclubs uit de West-Alblasserwaard.

2F-koploper Drechtstreek reist voor de tweede achtereenvolgende zaterdag af naar Schelluinen om daar de laatste 33 minuten van de eerder gestaakte uitwedstrijd tegen de plaatselijke trots af te ronden. Dat doen de Papendrechters met een 1-2 voorsprong. Hopelijk treffen beide teams het ditmaal wel met een scheidsrechter die gevrijwaard blijft van blessureleed.

Komende zondag  werkt 1B-kelderformatie Papendrecht de inhaalpot uit bij VUC af. Eerder dit seizoen werd het duel ongeldig verklaard omdat de Hagenaars met een niet-speelgerechtigde voetballer de wedstrijd in gingen. Papendrecht heeft de punten keihard nodig, maar zal ze ook bij VUC niet gemakkelijk kunnen binnen slepen. Daar heeft de club uit de residentie een te goed elftal voor. Een puntje zou daarom al mooi meegenomen zijn voor trainer Richard Middelkoop en zijn door puntenschaarste gekwelde ploeg.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden