LRC bekert in Meerkerk

Nieuws 34 keer gelezen

LEERDAM/REGIO - Komend weekend zijn er bekerduels en inhaalwedstrijden voor de competitie. Ook dinsdagavond 25 oktober wordt er gebekerd. LRC speelt de bekermatch in Meerkerk al op zaterdagmiddag. Hoewel hoofdklasser LRC in de competitie twee klassen hoger speelt, zal het krachtsverschil in dit bekerduel niet groot zijn en is Leerdamse winst nog allerminst zeker, want Meerkerk behoort tot de topteams in de tweede klasse.

Voor de competitie speelt WNC zaterdag in Dordrecht een belangrijk inhaalduel tegen DFC. Na al vier thuiszeges wordt het hoog tijd dat WNC ook eens een uitmatch wint. Bij een overwinning zou WNC er in de spannende kopgroep van de tweede klasse overigens prima voor komen te staan. DFC telt in deze afdeling echter ook geducht mee.

Naast LRC zijn ook Asperen, Beesd en HSSC’61 tot de tweede KNVB-bekerronde doorgedrongen. Alledrie teams spelen thuis. Asperen ontvangt de sterke zondageersteklasser IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht en lijkt nagenoeg kansloos. HSSC’61 heeft in Hei- en Boeicop  meer perspectief tegen competitiegenoot ZBC’97. Die gasten uit Zwijndrecht staan in de vierde klasse van HSSC’61 overigens wel bovenaan. Beesd speelt thuis tegen oude bekende Emplina, dat prima debuteert in de derde klasse. Dus wordt het voor vierdeklasser Beesd een zware opgave.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden