Logo regio-voetbal.nl

Champions Cup: dertien clubs loten om vier plaatsen

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM/REGIO - Voor het in de winterstop razend populaire zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup is opnieuw een voorloting noodzakelijk. Deze zal vrijdag 21 oktober om 19.30 uur gehouden worden in sportcafé De Oosterbliek.

Voor het toernooi hebben zich 33 clubs ingeschreven, waarvan er slechts 24 kunnen worden geplaatst. De teams die vorig jaar in de groepfase bij de eerste drie in hun poule eindigden, zijn automatisch weer van de partij. Dit geldt tevens voor Noordeloos en GDC. Zij maken als laatste gebruik van de (na deze editie niet meer geldende) regel dat wanneer men tweemaal op rij is uitgeloot, automatische plaatsing voor de eerstvolgende editie van kracht wordt. Er blijven dus dertien clubs over die moeten voorloten voor de nog vier te vergeven plaatsen. Het betreft: ASH, Arkel, Asperen, Groot-Ammers, HSSC'61, Lekvogels, Peursum, Raptim, Rijswijkse Boys, SVS'65, SVW, Vuren en Woudrichem.

Ook bij de jeugd valt aan een voorloting niet te ontkomen. Bij de B-junioren zijn er 29 ingeschreven verenigingen. Er kunnen er 28 meedoen, waardoor er één moet afvallen. Op basis van de reglementen wordt dit Ameide, Haaften, HSSC'61, Herovina, Streefkerk of SVS'65.
Bij de D-pupillen zijn er 31 aanmeldingen en gaan de volgende vier clubs loten voor één plaats: Almkerk, Herovina, Noordeloos en Streefkerk.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup