Logo regio-voetbal.nl

Afscheid van De Bruijn, Ceton en Verhoef

  •   keer gelezen   Nieuws

SCHELLUINEN – Eigenlijk stond de afscheidswedstrijd gepland in augustus, maar vrijdag 21 oktober gaat het er toch echt van komen. De laatste der Mohikanen van het succesvolle vv Schelluinen-tijdperk worden officieel uitgeluid.

Samen met leider Bert Verhoef hebben Leon de Bruijn en Jerôme Ceton een veertigtal spelers uitgenodigd om twee keer een halfuurtje onderling te spelen. “En om vervolgens uitgebreid een gezellig feestje te bouwen in de kantine. Zoals het hoort”, lacht ex-aanvoerder Ceton. “Naast het huidige vierde elftal van Leon, hebben onder anderen ook Edwin van der Zouwen, Freek Vorthoren, Mathijn Duijzer en John de Jong toegezegd te komen.”
De wedstrijd, die om kwart voor acht begint, staat onder leiding van de Zeeuwse arbiter Harrald van de Ketterij. “Rob Colijn had altijd een goede band met hem en Harrald wil heel graag met eigen ogen zien dat wij echt afscheid nemen. Ha ha. Onze zoontjes Sven en Levi zijn pupil van de week. Edin Curic en oud-trainer Hans van Gameren fungeren als coaches van de gemixte teams. Onze succestrainer overleed afgelopen zomer en is er helaas meer niet bij. Rob Colijn is de belangrijkste persoon geweest voor ons. Op de achtergrond is Rob wel aanwezig. We draaien namelijk op een groot scherm beelden van onze kampioenswedstrijden.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup