Logo regio-voetbal.nl

LRC ontvangt koploper

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM/REGIO - Komend weekend speelt hoofdklasser LRC zaterdag thuis tegen Scheveningen, één van de twee koplopers. Een gelijkspel tegen deze sterke ploeg zou in Leerdam voor LRC al een prachtig resultaat zijn.

Tweedeklasser WNC wil in Waardenburg van middenmoter Hardinxveld ook zijn vierde thuismatch winnen. Dat moet dan wel zonder de voor vier duels geschorste topscorer André Zondag. In de derde klasse speelt Heukelum in Gorinchem tegen het gelijkwaardige Unitas weer een pittige uitwedstrijd. ASH moet in Meteren van MVV’58 kunnen winnen.

Herovina-Leerdam Sport
In Herwijnen aast Herovina na drie nederlagen op herstel tegen de ongeslagen lijstaanvoerder Leerdam Sport. Dat belooft veel spanning. Het duel Vuren-Haaften is in 4E ook een streekderby. Dat geldt voor de ontmoeting Asperen-Rhelico eveneens. In Vuren zijn de gasten favoriet, maar in Asperen de thuisclub. HSSC’61 treft in 4 D in Dordrecht het sterke ODS en SVS’65 wacht in Ottoland een zwaar karwei tegen VVAC.

Zondag reist vierdeklasser Beesd naar koploper Den Dungen en ontvangt hekkensluiter Rhelico de als voorlaatste ook laag gerangschikte mededebutant Jan van Arckel uit Ammerzoden. In de vijfde klasse speelt Waalkanters thuis tegen het sterke Wadenoijen, dat samen met Alem bovenaan staat. Ook Ophemert ontvangt met het grillige Tielse RKTVC een vrij lastige opponent. Opijnen krijgt het in Zoelen tegen SCZ eveneens zwaar.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup