Logo regio-voetbal.nl

Reageren op www.regio-voetbal.nl

  •   keer gelezen   Nieuws

GOUDRIAAN - Op de website www.regio-voetbal.nl is een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd.

Reacties op nieuwsberichten en wedstrijdverslagen zorgen voor een bepaalde mate van dynamiek op een website. Daarom is het niet langer noodzakelijk om je te registreren of om in te loggen om op www.regio-voetbal.nl te kunnen reageren. Natuurlijk, voetbal is emotie... Maar we verwachten wel dat zij die reageren zich aan de 'spelregels' zullen houden. Fair Play, zogezegd. In gevallen waar dat niet gebeurt, behoudt de redactie zich het recht voor reacties te verwijderen of discussies zelfs volledig stop te zetten.

De oplettende bezoeker zal hebben gezien dat het Twitterblok van @Insiteman van de homepage is verwijderd. @RVoetbal is inmiddels herhaalde keren aangesproken op tweets van Insiteman, als zouden ze van de redactie van regio-voetbal afkomstig zijn. Hiervan is echter geen sprake. Vandaar dat gekozen is voor duidelijkheid. Met name ook het anonieme karakter van @Insiteman heeft in deze afweging een belangrijke rol gespeeld. Als regionaal voetbalpodium wil regio-voetbal geen platform zijn voor anonieme berichtgeving.

Toegevoegd aan www.regio-voetbal.nl zijn actuele berichten van Voetbal International en het overige sportnieuws van de edities van nieuwsblad Het Kontakt.

Heb je tips of verbetersuggesties voor regio-voetbal? Of nieuws te melden? Mail dan naar: rick@regio-voetbal.nl

Rick den Besten,
hoofdredacteur Het Kontakt Edities
 


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup