Logo regio-voetbal.nl

Geplaagde trainers hebben punten nodig

  •   keer gelezen   Nieuws

WEST-ALBLASSERWAARD - Wat hebben Johan van Bijsterveld, Bert Buizert, Richard Middelkoop en Richard Riebeek met elkaar gemeen? Het antwoord is simpel: ze zijn alle vier voetbaltrainer en hebben hard punten nodig.

Voor Van Bijsterveld en zijn Nieuw-Lekkerland liggen er wellicht komende zaterdag mogelijkheden in het uitduel met Kloetinge. De Zeeuwen lopen niet bepaald over van zelfvertrouwen na de gevoelige 3-0 nederlaag bij promovendus Achilles Veen en moeten dus te pakken zijn.
Bert Buizert’s Alblasserdam wacht de derby bij De Zwerver. Dat Alblasserdam goede voetballers bezit; daar twijfelt niemand over. Probleem is alleen dat het team nog geen ingespeelde en solide indruk maakt. De wedstrijd tegen De Zwerver moet -vanuit Damdorps perspectief- worden aangegrepen om in de gewenste vorm te komen. De Kinderdijkers op hun beurt verrassen totnogtoe vriend en vijand met prima resultaten en een ongeslagen status. Bovendien kreeg de defensie in vijf duels pas twee tegentreffers te verwerken.

Kraker
In 2F staat de kraker tussen Drechtstreek en koploper sv Meerkerk op het programma. De thuisploeg kan bij een overwinning de leiding overnemen. Wordt ongetwijfeld een spannend duel op sportpark Oostpolder.

Over geplaagde trainers gesproken: Richard Riebeek heeft nog altijd geen punten vergaard met zaterdagderdeklasser Streefkerk. Hopelijk komt daar komende zaterdag verandering in. Dan treffen de Strevelanders op eigen terrein middenmoter SC Amstelwijck. In diezelfde competitiepoule krijgt De Alblas laagvlieger MVV’58 op visite. Dat gaat ongetwijfeld een driepunter opleveren voor de roodgroenen.
Papendrecht-za treft in Noordeloos de lokale en nog puntloze trots. Na de zeperd van afgelopen zaterdag (0-1 verlies tegen Dubbeldam) zullen de mannen van coach Dennis Zaal ongetwijfeld revanche op zichzelf willen nemen. Een ruime overwinning ligt in de lijn der verwachting.

Noodzaak
Bij de zondagtak van Papendrecht wachten ze nog steeds op hun eerste overwinning. En dat voor een elftal dat voorafgaand aan het seizoen dacht in de subtop van de eerste klasse B te kunnen meedraaien… Op Het Slobbengors is debutant Nieuwerkerk de tegenstander. Winst is noodzakelijk voor Papendrecht.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup