Logo regio-voetbal.nl

Nivo Sparta moet, GVV'63 wil en Zuilichem hoopt

  •   keer gelezen   Nieuws

BOMMELERWAARD - Nivo Sparta kreeg zaterdag een getergd Achilles Veen op bezoek en droop met 0-4 af. Nu mag het op bezoek bij Nieuw-Lekkerland, dat net als Nivo Sparta een degradatiekandidaat is. Weten de Bommelaren zich te herpakken?

VVC'68, de tegenstander van Roda Boys, kreeg vorige week in eigen huis met 0-6 een pakslaag van runner-up Almkerk. Het gevaar voor onderschatting van Roda Boys ligt op de loer. VVC’68 zal er alles aan doen om niet nog een keer vernederd te worden in eigen huis. Kan Roda Boys de druk als koploper aan nu het na vier wedstrijden al drie punten losstaat? En wat doet alle kritiek van binnen en buiten de club, zoals woensdag te lezen was in Het Kontakt, met de spelersgroep?
GVV’63 speelde vorige week een prachtige eerste helft uit bij SSC’55, scoorde een treffer en verloor haar hoofd in het tweede bedrijf door twee rode kaarten. Twee keer een slaande beweging. Zaterdag komt NOAD’32 op bezoek. NOAD’32 speelde zaterdag ruim een helft voordat het duel met Sleeuwijk gestaakt werd. De stand was toen 3-2 in het voordeel van NOAD’32. Mochten we die score als eindstand noteren, dan staat NOAD’32 zij aan zij met GVV’63 op de tweede plaats achter de verrassende koploper Rijswijkse Boys. Wie verliest haakt haast zeker af voor de eerste periodetitel. Een absolute topper dus.

Derby
Brakel speelt thuis tegen ODS. Wil het bovenin mee doen dan zal het deze pot moeten winnen. Met zes uit vier heeft Brakel maar twee punten achterstand op de kop van het veld, maar ook maar drie meer dan de nummers 10 en 11. Het ligt dus allemaal nog dicht bij elkaar in 4D.
Haaften (12 punten) en Zuilichem (10 punten) lijken nu al afstand te nemen van de rest van het veld in 4E. Kan Zuilichem op eigen veld stuivertje wisselen met de huidige koploper?
Well-Kerkwijk en Kerkwijk-Well. Het was altijd een derby waar de vonken van af spatten, maar het is de laatste jaren niet meer wat het geweest is. Eigenlijk is het alleen nog maar een derby op basis van de historie en de geografische ligging. Toch kan het net de wedstrijd zijn die voor beide ploegen een ommekeer zou kunnen betekenen. Met vier punten uit evenzoveel wedstrijden lijken ze al af te haken in de strijd om de prijzen.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup