Toppers voor Herovina en Haaften

Nieuws 94 keer gelezen

LEERDAM/REGIO - Zaterdag zijn er toppers voor Herovina en Haaften. In Herwijnen komt medekoploper Tricht in de derde klasse C op bezoek. Als Herovina om de eerste plaats wil blijven meedoen, zal er gewonnen moeten worden.

In 4E is lijstaanvoerder Haaften bij de ook nog ongeslagen rivaal Zuilichem te gast. Met een gelijkspel zal Haaften in Zuilichem zeker tevreden zijn, want dan wordt de koppositie geconsolideerd. Ook de streekderby Heukelum-ASH trekt in de middenmoot van de derde klasse de aandacht. Beide regioteams hebben zes punten.

Rehabilitatie
LRC heeft in de hoofdklasse de zware opgave zich thuis tegen reuzendoder XerxesDZB, dat Scheveningen het eerste verlies toebracht, te herstellen van de zeperd in Ridderkerk. Ook tweedeklasser WNC zoekt in Waardenburg tegen Ameide rehabilitatie en dat moet mogelijk zijn. HSSC’61 en SVS’65 spelen in 4D zware uitduels in de Alblasserwaard tegen respectievelijk VVAC en Peursum. In 4E aast Asperen thuis tegen TEC op de eerste zege. Vuren krijgt een fikse dobber aan gast Olympia’60.

Zondag is in de vijfde klasse in de derby Waalkanters-Opijnen de thuisclub favoriet. In de vierde klasse is de klassieke streekderby GVV-Beesd een publiekstrekker en speelt hekkensluiter Rhelico tegen FC Engelen weer thuis. Ophemert ontvangt Hurwenen en wil voor de tweede keer winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden