Logo regio-voetbal.nl

Gert-Jan Stout heeft het gehad met Heerjansdam

  •   keer gelezen   Nieuws

HEERJANSDAM/NIEUW-LEKKERLAND - “Na de verloren wedstrijd uit bij RVVH heb ik mijn tas op de grond gezet en ben ik naar huis gegaan. Ik had en heb het helemaal gehad met vv Heerjansdam.” Zegt Gert-Jan Stout.

De 24-jarige Nieuw-Lekkerlander nam zijn besluit zeker niet impulsief, wenst hij te benadrukken. “Ik had het vorig seizoen al niet meer naar mijn zin binnen het team. Buiten het veld was de sfeer in de spelersgroep best goed, maar eenmaal tussen de lijnen ergerde ik me wild aan het feit dat iedereen maar wat deed en niemand bereid was om zijn best te doen voor de ploeg. Doodzonde, want Heerjansdam heeft voldoende kwaliteit om in het linkerrijtje van de Hoofdklasse B mee te draaien. Pas nadat Martin van Peenen als interim-coach de boel kwam overnemen van zijn weggestuurde voorganger Winand vanLoon, veranderde er iets. Maar met de entree van Van Peenens opvolger Hans Maus was er al snel weer sprake van het oude liedje. Met het uitduel tegen RVVH als absoluut dieptepunt en als druppel die mijn emmer deed overlopen. We stonden in de eerste helft met 0-2 voor, om het vervolgens nog vóór rust helemaal weg te geven. Al tijdens de wedstrijd wist ik dat ik bezig was aan mijn laatste optreden in het shirt van Heerjansdam. Ik kon het niet meer opbrengen."

Bemiddelingspogingen van onder meer de nieuwe trainer Adri van Tiggelen konden Stout niet vermurwen. Hij hoopt zijn conditie de komende tijd op peil te houden bij zijn oude club vv Nieuw-Lekkerland. “De kans is groot dat ik daar volgend seizoen blijf.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup