Logo regio-voetbal.nl

Alblasserwaardse club hebben wat goed te maken

  •   keer gelezen   Nieuws

ALBLASSERWAARD - Voor de clubs die vallen onder het verschijningsgebied van Het Kontakt Alblasserwaard verliep het afgelopen voetbalweekend tamelijk 'dramatisch'. Het programma van zaterdag 17 september zal dus in het teken staan van de grote revanche.

Hoofdklasser Nieuw-Lekkerland staat nog op de hatelijke nul en het zal niet meevallen die weg te poetsen nu titelkandidaat ASWH naar sportpark Excelsior komt. Een gelijkspel zou al een knap resultaat zijn voor de elf van Johan van Bijsterveld.
Eersteklasser Stedoco verslikte zich in Oranje Wit. Wil de Hoornaarse titelkandidaat z'n pretenties waarmaken, zal er gewonnen moeten worden van het nog puntloze VVGZ. Dat gaat ook gebeuren, denken wij. De Zwerver heeft de verre reis naar GPC Vlissingen voor de boeg.

Wisselvallig
Tweedeklasser sv Meerkerk komt als favoriet aan de aftrap tegen het jonge Groote Lindt en zal de punten op 't Hoog willen houden. Schelluinen is nog wat wisselvallig. Wij zijn benieuw hoe de mannen van Curic zich houden bij SV Capelle, dat tot nu toe de volle buit heeft. Ameide snakt naar de eerste punten, maar DFC zal in Dordrecht opnieuw een lastige horde blijken.

Vonken
Groot-Ammers kreeg in 3C ook al twee nederlagen te slikken, maar dat geldt voor tegenstander MVV'58 evenzeer. Wij verwachten dan ook dat de vonken van dit 'kelderduel' af zullen springen. De Alblas gaat de punten ophalen in Hellouw, is onze prognose. Voor Streefkerk zal het bij Heukelum niet meevallen de nul weg te poetsen. Als dat inderdaad niet lukt, kon het wel eens een zwaar seizoen worden voor de Riebeek-elf.

De sportieve belangen in de 4D-derby tussen Peursum en VVAC zijn behoorlijk groot. Beide clubs hebben de intentie minimaal de nacompetitie te halen en kunnen zich in dit stadium dus geen tweede nederlaag veroorloven. Lekvogels verdedigt de verrassende koppositie tegen ZBC'97, de Zwijndrechtse nieuwkomer die ook al vier punten heeft. HSSC'61 kan aan de bak bij Brakel, maar reist vol vertrouwen naar de overkant van de Waal. Het verjonge Arkel krijgt het sterke ODS (ondanks dat het pas één punt heeft) op bezoek en Noordeloos speelt op eigen veld tegen Dubbeldam. Beide streekclubs hebben hetzelfde doel: van de nul af.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup