Logo regio-voetbal.nl

Loodzware klus Nieuw-Lekkerland

  •   keer gelezen   Nieuws

WEST-ALBLASSERWAARD - Dat Nieuw-Lekkerland een sportief succesje nodig heeft, is duidelijk. De eerste twee competitieduels leverden immers nog geen punten op. Of het eerste positieve resultaat komende zaterdag wél kan worden binnengehaald, valt te betwijfelen. Titelkandidaat ASWH komt namelijk op bezoek en dat is niet bepaald een tegenstander die je zomaar een driepunter ontfutselt.

In de eerste klasse C mag Alblasserdam gaan proberen om zich in de subtop te spelen. Dan moet eerst wel Sliedrecht verslagen worden. Dat mag geen probleem zijn voor het qua vorm groeiende elftal van trainer Bert Buizert. Het nog ongeslagen De Zwerver (de Kinderdijkers speelden totnogtoe twee keer gelijk) gaat het buitenhuis opnemen tegen GPC Vlisingen. De kans dat spits Wesley Kassels van de partij is, mag als ‘klein’ worden ingeschat. Hij kampt met (onder meer) enkelklachten.
De trotse koploper van de tweede klasse F -we hebben het over Drechtstreek- gaat op bezoek bij nummer laatst Wieldrecht. Dat moet een leuke overwinning kunnen opleveren voor trainer Jan Kroos en zijn in prima vorm verkerende manschappen.

Een klasse lager mag De Alblas in Hellouw proberen om het stugge ASH te verschalken. Om een beetje mee te blijven doen in de bovenste regionen, is een driepunter zeer gewenst. Het wat tegenvallende Streefkerk gaat bij subtopper Heukelum een poging doen om de eerste puntjes te sprokkelen.
Papendrecht-zaterdag neemt het op sportpark Slobbengors op tegen SVS’65 uit Spijk. Mits scherp voetballend lijkt een ruime overwinning mogelijk voor de vice-koploper van de vierde klasse D.

Vlammen
Het niet al te best aan de competitie begonnen Papendrecht-zondag gaat op visite bij het nog zonder puntverlies zijnde FC Boshuizen. Het wordt hoog tijd dat Papendrecht eens gaat vlammen. Na de zeer zwakke vertoning tegen GDA moet de zweep er over, zo vinden de critici.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup