JCF brengt te weinig geduld op

Algemeen 24 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO - De competitieouverture is voor de zaalvoetballers van Jogadores CF (JCF) in een nederlaag geëindigd. In Den Bosch werd met 5-2 verloren van DZV, met onder anderen Arda Havar (Kozakken Boys) in de gelederen.

Tot vrijdagmiddag zag het er naar uit dat JCF een aantal spelers zou moeten missen omdat de overschrijving nog niet rond was. Maar op het laatste moment, om 15.30 uur, kwam het groene licht alsnog.
Een fel begin leverde een 0-1 voorsprong op door Mergim Shala. Daarna kwamen er kansen aan beide kanten, met een gevaarlijker DZV. Vooral op de counter waren de Bosschenaen dreigend. Het werd 2-1, maar opnieuw Shala schoot een vrije trap laag in de hoek (2-2). Net voor rust werd het nog 3-2.

Afscheid
In de tweede helft wilde het niet vlotten met JCF. Er werden veel kansen gemist en DZV bleef op de counter erg gevaarlijk. De thuisploeg sloeg op die manier nog twee keer toe (5-2). Een goede leer voor JCF, dat meer geduld zal moeten opbrengen om in dergelijke duels een goed resultaat te behalen.
Overigens heeft Patrick Zwart zijn afscheid aangekondigd bij JCF. De combinatie school, stage, werk, Unitas en JCF noopte hem keuzes te maken.