Logo regio-voetbal.nl

Topper in Leerdam tegen Heukelum

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM/REGIO - Komend weekend is zaterdag in Leerdam een topper in de derde klasse. Leerdam Sport ontvangt dan overbuur Heukelum. Beide teams begonnen na hun promotie direct met winst en worden alom tot de titelkanshebbers gerekend. Vorig seizoen won Heukelum nipt in Leerdam, maar nu zal Leerdam Sport andere plannen hebben. Het wordt zeker een spannende derby.

Hoofdklasser LRC treedt zaterdag pas om vijf uur in Zaltbommel tegen de gepromoveerde streekgenoot Nivo Sparta aan. Beide ploegen begonnen met verlies en zijn uit op herstel. In de tweede klasse wordt het duel Drechtstreek-WNC in Papendrecht meteen al een topper. Herovina gaat in de derde klasse thuis tegen MVV’58 weer winnen. ASH voetbalt in Streefkerk voor het eerste succes. In 4D spelen de goed gestarte teams van HSSC’61 en SVS’65 allebei thuis. Vuren wacht in 4 E in Woudrichem een zwaar karwei. Asperen en Haaften spelen in de Bommelerwaard. Rhelico voetbalt al donderdagavond in Tiel.

Zondag voetbalt Beesd in de vierde klasse in Kerk Avezaath voor de eerste zege. Debutant Rhelico ontvangt in Rumpt het sterke Den Dungen. Voor Waalkanters wordt het in de vijfde klasse in Alem lastig. Opijnen speelt in Hurwenen en Ophemert krijgt favoriet BZS op bezoek.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup