Logo regio-voetbal.nl

Rean Bok denkt nog niet aan stoppen

  •   keer gelezen   Nieuws

NIEUWENDIJK - Na een moeizaam eerste jaar en een daaropvolgende stabilisering begint Altena aan het derde seizoen onder trainer Mari de Laat in de tweede klasse. Wordt het niet weer eens tijd dat de Nieuwendijkers het een etage hogerop gaan zoeken?

Aan Rean Bok zal het niet liggen. De  37-jarige doelman keepte vorig seizoen in 22 van de 26 duels en wil dat aantal komend seizoen graag evenaren en liefst verbeteren. De voormalige keeper van Rijswijkse Boys, Roda Boys en Wilhelmina’26 mag dan in de herfst van zijn carrière zijn beland, aan stoppen denkt hij nog lang niet.
Zijn komst naar Altena een jaar geleden gold niet als een sprong in het diepe. “Ik had altijd al wat met Altena. Een aantal jongens kende ik al jaren en in het verleden ben ik zelfs weleens mee geweest als de ploeg een weekendje wegging,” verduidelijkt ‘Bokkie’. “Via Mari ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen.” Zijn eerste jaar aan de Rijksweg gaat de geschiedenis in als geslaagd. “We hebben lang meegedaan om een periodetitel, maar in april ging het helaas mis,” aldus de eigenaar van een bloemenwinkel. Ondanks het feit dat hij nog minimaal twee seizoenen onder de lat wil staan ontkomt Bok er niet aan na te denken over wat te doen als zijn actieve loopbaan ten einde is. “Ik heb al de mogelijkheid gekregen om bij Altena keeperstrainer te worden, wat ik bij de jeugd al doe. Dat zou betekenen dat ik geen eerste keeper meer ben en daarom heb ik er van afgezien.”

Volgens Rean Bok zit Altena met de huidige groep nog niet aan z’n top. “Er zit zeker nog rek in en we zijn er denk ik zelfs sterker op geworden, in de breedte sowieso. Een kampioenschap? Dat is gevaarlijk om te zeggen, maar bovenin meedraaien moet zeker kunnen.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup