Logo regio-voetbal.nl

Jorn Visser aast op dubbele revanche

  •   keer gelezen   Nieuws

SLEEUWIJK - Hoewel Jorn Visser pas zijn vierde seizoen ingaat bij Sleeuwijk heeft hij op De Roef zowel de hemel als de hel reeds leren kennen.

Na de promotie naar de tweede klasse in mei 2010 volgde een jaar later alweer de omgekeerde route. Voor Visser was het vorige seizoen dubbel vervelend, want tot overmaat van ramp diende de Werkendammer het grootste gedeelte van het seizoen aan de kant te blijven wegens een hardnekkige rugblessure. De centrale verdediger is de komende jaargang daarom op zoek naar dubbele revanche.
Hoewel de 24-jarige Visser slechts zeven keer in actie kwam tijdens het voorbije seizoen leefde hij wel degelijk mee met zijn teamgenoten. “Natuurlijk was ik doordeweeks vooral met mezelf bezig omdat ik niet met de groep meetrainde, maar als je steeds verliest is het erger om langs de kant te staan dan in het veld. Of ik me schuldig voelde? Ja, een beetje wel. Waarmee ik niet wil zeggen dat het met mij erbij beter was gegaan, maar je bent zo machteloos.” Al tijdens de voorbereiding ging het mis. “Door die rug kreeg ik bovendien allerlei spierproblemen, waardoor ik steeds werd teruggeworpen.” Door middel van chiropractie kwam Visser er uiteindelijk toch bovenop, waardoor hij geheel fit aan het nieuwe seizoen is begonnen. “En niet te vergeten dankzij Jacco Paans, onze fysiotherapeut, die me heel erg heeft geholpen.”
Dankzij het voorbije malheur hunkert Visser naar hernieuwd succes met Sleeuwijk. “Hoewel we door het vertrek van Remy Roodenburg en Cedric van Wijngaarden danig zijn verzwakt vind ik dat we om het kampioenschap mee moeten doen. Die druk moet we onszelf opleggen, hoewel de derde klasse de afgelopen jaren steeds sterker is geworden en er wel vijf titelkandidaten zijn. Persoonlijk hoop ik dit jaar fit te blijven en mijn steentje bij te dragen aan een mooi seizoen.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen