Logo regio-voetbal.nl

Papendrecht-zaterdag: alleen promotie telt

  •   keer gelezen   Nieuws

PAPENDRECHT -  ‘Iedereen’ verwacht dat Papendrechts eerste zaterdagelftal dit seizoen kampioen gaat worden in zijn vierde klasse-afdeling. Ga er maar aan staan als coach, nietwaar Dennis Zaal?

“Ik hoor die verhalen en ben het er mee eens”, glimlacht de oefenmeester, op sportpark Slobbengors  begonnen aan zijn derde jaar. “Promotie is een must. Lukt het op een of andere manier niet, dan moeten we onze conclusies trekken...”

Zaal wist de voorbije twee seizoenen de felbegeerde stap naar de derde klasse niet te zetten. Afgelopen voorjaar strandde Papendrecht in de eerste ronde van de nacompetitie. “Teleurstellend”, geeft de keuzeheer onmiddellijk toe. “Het was een vreemd seizoen met een poule waarin een select aantal clubs graag omhoog wilde en de rest min of meer recreatief voetbal speelde. Die deden echt voor spek en bonen mee. Daar kwam nog eens bij dat onze afdeling gedurende de competitie uitdunde tot negen teams. Heel rommelig dus.” Binnen zijn nieuwe selectie mocht Dennis Zaal de voorbije zomer een aantal sterke nieuwkomers begroeten, zoals de verloren zonen Samir Acharrat, de gebroeders Basar en de van Rijsoord overgekomen Nick Warner.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup