Logo regio-voetbal.nl

Wim Bender wil meer ambitie in Beesd

  •   keer gelezen   Nieuws

BEESD - Trainer Wim Bender wil bij zondagvierdeklasser Beesd meer ambitie aanwakkeren: “We moeten er als ploeg vaker het maximale willen gaan uithalen. Dit betekent constanter presteren en mentaal sterker worden. Een plaats bij de eerste vijf op de ranglijst moet het doel zijn. Waarom zou Beesd geen periodetitel kunnen pakken?. Afgelopen seizoen misten we de kans op de laatste periode alleen door gemakzucht en een ondermaats competitieslot. Beesd moet niet te snel tevreden zijn.”

De terugkeer van de derby tegen nabuur Rhelico leeft in Beesd volop: “We kijken er echt gretig naar uit. Het zijn meestal heel leuke en sportieve wedstrijden met veel publiek. Nu de derby weer nieuw is, vind ik het fijn dat we eerst thuis spelen. Het had voor mij overigens ook al vroeger in het seizoen gemogen.” De eerste burenconfrontatie is in Beesd namelijk pas medio november. In zijn prognose over de titelkandidaten in de vierde klasse F is Bender duidelijk: “Den Dungen en GVV zullen weer hoge ogen gaan gooien. En ook Raptim zal vooral thuis op het eigen kunstgras weer veel punten gaan halen. De vier pas gepromoveerde clubs zie ik niet direct als kanshebbers voor het kampioenschap.”

Beesd heeft een jonge ploeg: “Jordy van Bremen is gestopt en Lennard Magis woont tegenwoordig in Utrecht en heeft overschrijving naar Hercules. Vorig seizoen hebben we in Beesd al een flinke omslag met jeugd gemaakt. Nu kan ook de jonge Jarno van de Water nog een basisspeler gaan worden. Bennie Frehe gaat me op dinsdagavond als techniek trainer assisteren. Ik wil er zo alles aan doen om deze ploeg beter te gaan maken.” Misschien kan Beesd dan de hogere ambities van zijn trainer wel waarmaken en wat meer kleur aan het voetbalseizoen gaan geven dan in de op zich trouwens al verdienstelijke vorige competitie.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup