Ontknoping competitie: Sleeuwijk en Be Ready gaan op voor het kampioenschap
Ontknoping competitie: Sleeuwijk en Be Ready gaan op voor het kampioenschap regio-voetbal.nl

Ontknoping competitie: Sleeuwijk en Be Ready gaan op voor het kampioenschap

Nieuws 237 keer gelezen

ALTENA – Het wordt komend weekend een programma om van te watertanden in het Land van Altena. Zo gaat Sleeuwijk zaterdag op voor het kampioenschap in de derde klasse D.

De spanning is te snijden op De Roef. Tegenstander is Sparta’30, dat nog niet veilig is. Dat wordt dus geen abc-tje. Bovendien is het een derby en de Andelnaren zullen er niet vies van zijn om het feest voor Sleeuwijk te verstieren. Het duel begint om 14.30 uur.

Op zondag moet Be Ready helemaal los om het kampioenschap in de vierde klasse C binnen te halen. Tegenstander is RFC, dat dezelfde ambities heeft. Een echte finale dus zondag in Raamsdonkveer waar de spetters er af zullen vliegen en de spanning hoog op zal lopen. Het duel in Raamsdonkveer begint om 14.30 uur. Be Ready heeft in de kampioenstopper genoeg aan een punt.

Kozakken Boys
In de tweede divisie is het nog spannend voor Kozakken Boys. De Werkendammers gaan voor de laatste kans om het seizoen goed af te sluiten met de derde periodetitel bij Scheveningen.

Achilles Veen
In de hoofdklasse sluit Achilles Veen het seizoen af bij Smitshoek. Inzet is de negende plaats op de ranglijst. Verder is het een duel om des keizers baard.

GRC 14
Meer belangen staan er op het spel voor GRC 14 in de eerste klasse C. De manschappen van trainer Piet de Kruif treden aan bij en tegen LRC. Geen makkelijke opgave om op eigen kracht het eersteklasserschap veilig te stellen aangezien GRC 14 vier sterkhouders waaronder Michael v/d Oever en Dennis van Es moet missen vanwege schorsingen. GRC 14 kan zelfs de derde periode nog pakken, al heeft WNC die kansen in eigen hand.

Almkerk
Almkerk kan wel rustig uitbollen. Het speelt tegen Oranje Wit. De Almkerkers zullen wel proberen om trainer Robert Roest een prettig afscheid te geven met een overwinning.

2F
Spannend is het in de tweede klasse F nog voor Woudrichem of het een vervangende periodetitel gaat ophalen. De Bolwerkers houden al weken de spanning er in. Tegen Pelikaan, dat nog op het vinkentouw zit voor het kampioenschap, zal Woudrichem wel een keer grote spierballen moeten tonen om de vierde plaats vast te houden. Ook bij Wilhelmina’26 staat er nog spanning op. De Wijk en Aalburgers moeten winnen bij Drechtstreek en dan afwachten of Roda Boys en Woudrichem misstappen maken om een vervangende periodetitel met plaats vier op te eisen. Altena sluit de competitie af bij Heukelum en degradant NOAD’32 doet dat tegen Papendrecht.

GDC
In de derde klasse D rinkelen de bellen nog voor GDC. De Eethenaren gaan op voor de derde periodetitel bij en tegen RFC. Een klus die normaliter geklaard moet kunnen worden.

Dussense Boys
Op zondag staat Dussense Boys nog een slotduel te wachten tegen DIA.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 4 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 4 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 6 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 6 uur geleden
Afbeelding
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 8 uur geleden
Logo
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 10 uur geleden