Sander van Wijnen (Hedel) wederom naar Roda Boys
Sander van Wijnen (Hedel) wederom naar Roda Boys regio-voetbal.nl

Sander van Wijnen (Hedel) wederom naar Roda Boys

Nieuws Spelerscarrousel 242 keer gelezen

AALST – Vorig seizoen trok hij zijn overschrijving nog op het laatste moment in, maar deze zomer lijkt Sander van Wijnen dan toch echt de stap naar Roda Boys te gaan wagen.

De 21-jarige middenvelder speelt momenteel bij zondagvierdeklasser Hedel en staat dus al langer in de belangstelling van de tweedeklasser uit Aalst. Vorig seizoen gaf Van Wijnen daarentegen de voorkeur aan een seizoen in de vierde klasse: “Ik denk dat het voor mijn ontwikkeling beter is om nog een jaartje bij Hedel te blijven. Ik heb er goed over nagedacht, dit is een bewuste keuze voor mijn ontwikkeling. Zeker aangezien we nu gepromoveerd zijn”, aldus de technisch begaafde middenvelder vorig jaar juli.

Door de komst van Van Wijnen staat de teller voor nieuwe spelers bij Roda Boys op negen. Anouar Saïd (Pelikaan), Jelle Scholts (OJC Rosmalen), Armand Selmani (Unitas-zondag), Andor van Andel (Brakel), Martijn Knoop (Wilhelmina’26), Rein Bastiaanse (Tricht), Thom de Looijer (Jan van Arckel) en Diewe Kolbach (Kozakken Boys JO19-1) kondigden eerder al de overstap naar Aalst aan.

Daar tegenover staat het vertrek van Nick Linnenbank (Altena), Maverick van Maaren (GVV’63), Jordy de Wit (DSC) en Tony Salm (Nivo Sparta). De tweeling Niels en Arno van de Werken gaan in het tweede elftal spelen en Mike Scholten stopt definitief vanwege een slepende blessure. De eveneens zwaargeblesseerde Sharog Susani (beenbreuk) maakt daarentegen een voorspoedige revalidatie door. Hij hoopt tijdens de voorbereiding weer aan te sluiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden