Logo regio-voetbal.nl
Alleen zondagvoetbal in regio Leerdam
Alleen zondagvoetbal in regio Leerdam (regio-voetbal.nl)

Alleen zondagvoetbal in regio Leerdam

  •   keer gelezen   Nieuws

REGIO LEERDAM – Komend weekend is er vanwege Koningsdag geen zaterdagvoetbal. Ook in de regio Leerdam komen dus alleen de zondagclubs voor de competitie in actie.


In de vierde klasse heeft Beesd zondag een uitmatch en in Geldermalsen vindt de klassieke Betuwse derby tussen GVV en Buren plaats. Voor DSS’14 en Ophemert is er in de vijfde klasse allebei een thuiswedstrijd.

Teisterbanders-Beesd
Beesd wil zondag in Kerk Avezaath tegen Teisterbanders revanche voor de 2-3 thuisnederlaag tegen deze ploeg. Teisterbanders is een gedegen middenmoter, die na twee Paasthuiszeges nu op de ranglijst tien punten boven Beesd staat. Toch hoeft Beesd in deze uitwedstrijd zeker niet kansloos te zijn. Zeker als de productiviteit van de laatste weken kan worden geprolongeerd. Door de overstap naar het zaterdagvoetbal zal Beesd overigens komend seizoen sowieso in de vierde klasse uitkomen. Maar Beesd zal dit seizoen wel waardig van het zondagvoetbal afscheid willen nemen.

GVV-Buren
GVV speelt zondag in Geldermalsen tegen Buren, waarvan een maand geleden na een vroege 2-0 achterstand in Buren toch met 2-4 werd gewonnen. Na de royale Paasnederlaag in Den Bosch tegen Wilhelmina zal GVV zich op eigen veld tegen Buren willen herstellen. Dat moet thuis tegen Buren ook mogelijk zijn.

DSS’14-OKSV
DSS’14 voetbalt zondag in de vijfde klasse in Heesselt tegen OKSV, waarvan in Overlangel met 2-0 werd verloren. Na drie nederlagen achtereen is DSS’14 wel weer eens aan een succes toe. Of dat tegen OKSV zal gaan lukken, is echter nog vers twee.

Ophemert-SCZ
Ophemert verloor op Paasmaandag in Zoelen met 4-1 duidelijk van SCZ, dat in vorm is en in de vijfde klasse hoge ogen gooit in de derde periode. Deze snelle returnmatch Ophemert-SCZ geldt echter nog voor de tweede periode. De vraag blijft evenwel of Ophemert zondag thuis in staat zal zijn om de opmars van SCZ te stuiten.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup