Logo regio-voetbal.nl
GJS strijdt tegen Geinoord voor laatste kans
GJS strijdt tegen Geinoord voor laatste kans (regio-voetbal.nl)

GJS strijdt tegen Geinoord voor laatste kans

  •   keer gelezen   Nieuws

ALBLASSERWAARD - Als GJS aan directe degradatie uit de eerste klasse wil ontsnappen, moet er zaterdag 13 april gewonnen worden van Geinoord. In dat geval wordt het verschil drie punten en zet GJS de druk er weer vol op.


Als Geinoord, dat deze week haar trainer aan de kant zette, overeind blijft in Dalem zal GJS weinig vertrouwen meer hebben in handhaving. En dus zullen de roodhemden de gashendel helemaal open moeten draaien.

1C-topper
In dezelfde 1e klasse C is Sliedrecht - Nieuw-Lekkerland een heerlijk regioaffiche. Sliedrecht wil zo lang mogelijk in de kampioensrace blijven, terwijl Lekkerland op de nacompetitie aast.

SteDoCo
Voor SteDoCo is de vijfde plaats in de derde divisie nog in het zicht. Winst op de amateurs van Ajax brengt dat doel weer een stapje dichterbij.

Dorpsderby
De dorpsderby Drechtstreek-Papendrecht is in 2F gewoonlijk al een klapper, maar nu helemaal. Wat heet; Papendrecht is sinds afgelopen zaterdag op papier de belangrijkste kampioenskandidaat en Drechtstreek heeft nog punten nodig om zich definitief in veiligheid te spelen.

Lees ook: https://regio-voetbal.nl/nieuws/nick-kamerling-papendrecht-alle-neuzen-staan-dezelfde-kant-op

3C
Dan de 3e klasse C. Kies de derby's maar weer uit. De Alblas-VVAC, SV Meerkerk-Arkel, SVW-Schelluinen, De Zwerver-Hardinxveld en Streefkerk-Alblasserdam, om er maar een paar te noemen. En op alle velden staat er het nodige op het spel. Groote Lindt-Ameide is in deze klasse een topper en Unitas-IFC een degradatiekraker, al zal de ploeg uit Gorinchem niet meer de illusie hebben dat er aan een afzink naar de vierde klasse nog te ontkomen is.

HSSC'61
In de derde klasse D komt de nacompetitie voor HSSC'61 langzaam maar zeker ook in beeld. Bij voormalig titelkandidaat SV Capelle kan een belangrijke slag geslagen worden.

Peursum
In 4C gaat Peursum sowieso stijgen op de ranglijst als het thuis van nummer 5 DOSKO wint.

Angstgegner
In de 4e klasse D ligt een prachtige ontknoping in het verschiet. De Alblasserwaardse titelkandidaat Groot-Ammers wint normaliter van streekgenoot SV Noordeloos, ware het niet dat het groenzwart voor het geelzwart een ware 'Angstgegner' is geworden... Lekvogels bindt de strijd aan met MVV'58, dat virtueel koploper is.

Unitas-zondag
Zondaghoofdklasser Unitas heeft de uitbeurt bij Nuenen op het programma staan. Unitas is de nummer 5, Nuenen de nummer 6, maar de Gorcumers hebben wel acht punten meer en een wedstrijd minder gespeeld.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup