Logo regio-voetbal.nl
Trainerscarrousel

Dilettant breekt met trainer Jan Verveer

  •   5 keer gelezen   Nieuws
Dilettant breekt met trainer Jan Verveer
Dilettant breekt met trainer Jan Verveer (regio-voetbal.nl)

KRIMPEN A/D LEK/KINDERDIJK – De wegen van Dilettant en trainer Jan Verveer scheiden per direct. De oefenmeester uit Kinderdijk heeft na een kort ziekteverzuim aangegeven niet te zullen terugkeren bij de derdeklasser uit Krimpen aan de Lek.

Een opvallende ontwikkeling, omdat Verveer en het bestuur in januari tijdens een trainingskamp in Spanje nog de intentie uitspraken om ten minste een seizoen met elkaar verder te gaan.

Frictie
Volgens Arie den Otter, lid van de Technische Commissie van Dilettant, waren daarbij afspraken gemaakt over verbeteringen op korte termijn. ,,Die waren niet zichtbaar, waardoor er frictie ontstond tussen bestuur, spelers en de hoofdtrainer. Na vier verhelderende gesprekken was de wens van bestuur en spelersgroep om het seizoen onder leiding van Jan Verveer af te maken. Hij was enkele weken geleden op donderdagavond akkoord met dit voorstel, maar meldde zich vrijdagochtend alsnog ziek. Jan Verveer heeft daarna laten weten dat hij zijn werkzaamheden bij Dilettant niet wil hervatten.”

VVON ingeschakeld
Verveer heeft de Vereniging van Oefenmeesters Nederland (VVON) ingeschakeld om zijn belangen te behartigen. Voorlopig worden de taken waargenomen door de assistent-trainer Ryan Nabibaks. Het bestuur gaat op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Deze week zijn er reeds gesprekken met twee kandidaten.

Jan Verveer wil pas naar buiten treden als de VVON en het bestuur van Dilettant tot een vergelijk over de financiële afwikkeling zijn gekomen.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup

Regio-Voetbal op YouTube