DSS’14 knokt zich naar punt tegen BZS
DSS’14 knokt zich naar punt tegen BZS regio-voetbal.nl

Nieuws 563 keer gelezen

HEESSELT – DSS’14 pakte in de laatste speelronde nog een puntje tegen BZS. Na een 1-3 ruststand werd het uiteindelijk 3-3 in Heesselt.

“Zeker gezien de inzet was het vandaag wel terecht”, vond leider Kees de Vries. “We begonnen ook heel goed aan de wedstrijd, maar na de 1-0 raken we het even kwijt. Dat duurde een klein halfuurtje, maar toen stond het wel 1-3.”

Nadat Delano Makantanis al de lat had geraakt opende Ferry Hellingerwerf de score. BZS nam het heft in handen en draaide de zaken kundig om. Ook na rust begon BZS sterk, maar door Kamal Allali kwam DSS’14 halverwege de tweede helft terug in de wedstrijd. Nadat zowel een speler van BZS als even later ook Sebastiaan van Arkel rood kregen, pakte de thuisploeg nog een puntje. Jeugdspeler Bas van Driel maakte de 3-3.