Sc Everstein blijft met lege handen achter
Sc Everstein blijft met lege handen achter regio-voetbal.nl

Nieuws 74 keer gelezen

ASPEREN – SC Everstein is het seizoen zonder prijs geëindigd. Lang deed de ploeg mee om het kampioenschap en een plek in de nacompetitie, maar de ploeg blijft met lege handen achter.

In de laatste wedstrijd bij Asperen had sc Everstein nog een heel klein kansje op de nacompetitie, maar die hoop vervloog al snel. “We hadden wel door dat HSSC’61 ging winnen, dus waren we sowieso kansloos”, zei trainer Wim het Lam. Zijn ploeg verloor uiteindelijk met 2-0, maar tot veel teleurstelling leidde dat niet. “Die teleurstelling is er al eerder geweest. Vooral na de nederlaag bij Sleeuwijk. Daarna zat het er voor ons niet meer in.

Het Lam zag zijn ploeg nog best een aardige wedstrijd spelen in Asperen. “We waren niet groots, maar wel de betere ploeg. Maar het scoren ging vandaag niet goed. Tot ‘de zestien’ was het goed, maar je moet wel schieten om te winnen. En kort na rust hield hun keeper er twee ballen goed uit.”

Toen de thuisploeg na rust op voorsprong kwam, ging het kaarsje bij sc Everstein uit. “Het is gewoon op. Er is dit jaar heel veel gebeurd en we hebben met een smalle groep moeten werken. Het was klaar”, besloot Het Lam.

Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 5 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 6 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 8 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 8 uur geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 9 uur geleden