‘Scherpe kantjes zijn eraf’ bij verliezend GVV’63
‘Scherpe kantjes zijn eraf’ bij verliezend GVV’63 regio-voetbal.nl

‘Scherpe kantjes zijn eraf’ bij verliezend GVV’63

Nieuws 64 keer gelezen

GAMEREN – GVV’63 heeft het seizoen niet met een goed resultaat weten af te sluiten. Het uitduel bij BLC werd met 3-1 een prooi voor de Bosschenaren.

Op de dag dat de bovenste zeven in 3D het opnamen tegen de onderste zeven, was GVV’63 een van de zeer weinige ploegen die niets meer had om voor te strijden. Of het daaraan lag is onduidelijk, maar feit is wel dat BLC in eigen huis op een 2-0 voorsprong kwam, alvorens de Bossche ploeg vlak voor rust eigenhandig de 2-1 binnen gleed. Na de rust was het merendeel van het balbezit voor GVV’63, maar was het de thuisploeg die naar de 3-1 counterde.

Teleurstellend
GVV’63 sloot zodoende haar seizoen af met drie opeenvolgende nederlagen. Teleurstellend, vindt ook trainer Denny van Geffen: “Ik had dolgraag met vier of vijf punten uit de laatste drie wedstrijden geëindigd, maar blijkbaar is het toch een pittige reis geweest om erin te blijven. Dat heeft misschien meer van de spelers gevergd dan ik had gedacht. De scherpe kantjes zijn er bij ons af, en dan is het jammer dat je een fantastische periode afsluit met drie nederlagen.”

[[{"fid":"64463","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Desondanks handhaaft GVV’63 zich in de derde klasse D. Dat lag in de eerste seizoenshelft niet in de lijn der verwachting: “Na acht wedstrijden waren we ten dode opgeschreven, maar als je dan in wedstrijd 23 jezelf veilig speelt, dan moet ik de groep alleen maar een compliment maken. We hebben gewoon een prima seizoen gespeeld. En dat we het niet hebben geëindigd zoals we hoopten, is duidelijk. Nou ja, het is niet anders.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden