'Wonder van De Schans' blijft uit voor De Zwerver
'Wonder van De Schans' blijft uit voor De Zwerver regio-voetbal.nl

'Wonder van De Schans' blijft uit voor De Zwerver

Nieuws 65 keer gelezen

KINDERDIJK - Even leek het er op dat De Zwerver alsnog de titel kon pakken in de de derde klasse C. Zelf leidden de Kinderdijkers ruim tegen streekgenoot De Alblas, terwijl lijstaanvoerder Arkel op da moment met 2-1 achter stond tegen SVW.

Het 'Wonder van De Schans' bleef evenwel uit omdat Arkel uiteindelijk met 3-2 won. Daardoor bleef De Zwerver -dat zelf met 6-1 zegevierde- wat de titel betreft met lege handen achter.

Vol elan
Het pleitte voor De Zwerver dat het de voorbije weken vol elan bleef jagen om de achterstand van drie punten op Arkel te verlagen. Die strijdlust was ook tegen De Alblas te zien. En het leverde nog snelle goals op ook. Binnen een kwartier had Guido Luiten de stand naar 2-0 getild, gevolgd door een door aanvoerder Tom van der Linden benutte strafschop.

[[{"fid":"64627","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

De Alblas, dat het duel klaarblijkelijk voor kennisgeving aannam, scoorde na de 4-0 van Luiten, nog wel tegen via Diamant, maar meer hadden de Souburghers niet te bieden. Uiteindelijk bezorgden Vermaat en Wuijts de thuisclub een mooie 6-1, maar tot woest blije taferelen leidde die uitslag uiteraard niet. Dat had alles te maken met de ontknoping bij SVW - Arkel.

Nacompetitie
De Zwerver wacht nu de nacompetitie waarin de Kinderdijkers een poging gaan ondernemen om via de achterdeur de tweede klasse te bereiken. Komende zaterdag wacht de eerste uitdaging in de vertrouwde thuishaven, want dan komt SV Capelle op bezoek. Het duel begint om 14.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden