Teleurstellende nederlaag Ammerstol
Teleurstellende nederlaag Ammerstol regio-voetbal.nl

Nieuws 167 keer gelezen

Ammerstol, dat halfweg met 0-1 leidde, verloor in Rotterdam in een wedstrijd met twee gezichten met 3-1 van Swift Boys.

In de eerste helft was Ammerstol de bovenliggende partij en nam via Wilco van Abkoude een verdiende voorsprong. De Ammerstollenaren ‘vergaten’ de marge te vergroten door twee opgelegde kansen te missen. Tijdens de theepauze werd  besloten dat dan maar na rust te doen.

,,We  kwamen er echter niet meer aan te pas,” vertelde Ammerstol-speler Mick de Lange. ,,Een zondagsschot betekende de gelijkmaker. De rebound van een schot waarbij de bal vanaf de lat weer het veld inkwam, ging er ook in. We gingen nog tevergeefs op jacht naar de gelijkmaker. De derde tegentreffer viel in de slotfase. Erg teleurstellend deze nederlaag."