Peursum blijft in de race na narrow escape
Peursum blijft in de race na narrow escape regio-voetbal.nl

Nieuws 67 keer gelezen

GIESSENBURG - Peursum versloeg op eigen veld Internos met 2-1. Daarmee blijven de Giessenburgers in de race om plek vier, al liet de concurrentie ook geen punten liggen.

Rody Korevaar tikte voor rust van dichtbij binnen. Snel werd het middels een strafschop 1-1. Na de helftwisseling schoot Marck de Heer geweldig binnen.

"We kregen vervolgens kansen om de wedstrijd eerder in het slot te gooien, maar lieten dat na", zag trainer Michel Roza. Dat zorgde voor een spannend moment in de slotfase. Iedereen schreef al een gelijkmaker bij, maar A-junior Timo Kleijn haalde nog net de bal van de lijn.

Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 6 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 7 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 9 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 9 uur geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 10 uur geleden