Logo regio-voetbal.nl
HRC’14 met ‘slechts’ 0-4 voorbij Heerewaarden
HRC’14 met ‘slechts’ 0-4 voorbij Heerewaarden (regio-voetbal.nl)

HRC’14 met ‘slechts’ 0-4 voorbij Heerewaarden

  •   keer gelezen   Nieuws

HEEREWAARDEN - HRC’14 trok zondag tegen Heerewaarden met 0-4 aan het langste eind.


Bij de bezoekers hadden ze op een hogere score gerekend. “We willen graag werken aan ons doelsaldo”, had HRC’14-trainer Harald van Deelen een week eerder verklapt. Maar Heerewaarden liet zich niet zo gemakkelijk naar de slachtbank leiden. “Wij lazen dat ook en daarom waren we extra alert”, sprak Heerewaarden-trainer Eugène Geenen. “We hebben alleen maar tegengehouden, dat wel. Maar op zich hebben we het goed gedaan.”

Het was Kevin de Vries die voor rust voor HRC’14 tweemaal het net vond: 0-2. Na de rust voegden Daan Murman en Sven Koks er ieder nog een doelpuntje aan toe: 0-4.

“Van onze doelstelling om veel te scoren is niet zoveel terecht gekomen. Natuurlijk hield Heerewaarden alleen maar tegen en dan is het moeilijk maar ons baltempo was te laag en we waren matig in de afwerking”, vond Van Deelen. Zijn ploeg staat nu op de ranglijst wel op de derde plaats en dat geeft perspectief voor de nacompetitie. “Nu maar proberen dit vast te houden”, weet Van Deelen wat zijn team de komende weken te doen staat.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen