Geflatteerde nederlaag Vianen
Geflatteerde nederlaag Vianen regio-voetbal.nl

Nieuws 82 keer gelezen

VIANEN – Vianen bood FC Driebergen goed tegenstand, maar ging niettemin met 1-4 onderuit.

De eerste dertig minuten speelde de thuisclub georganiseerd en gaf nagenoeg niets weg. Daar stond tegenover dat het team zelf ook weinig afdwong.

Uit een onoverzichtelijke situatie na een hoekschop kopte een van de verdedigers van Vianen de bal in eigen doel: 0-1. Kort nadat Mitchell Akkerman de bal na een goede actie voorlangs had geschoten kwamen de bezoekers met een schot uit de tweede lijn op 0-2.

Aansluiting
In de tweede helft was Vianen veel op de helft van FC Driebergen te vinden. Na een voorzet van Luciano Triep vanaf de linkerflank zorgde Gino Vesters voor aansluiting: 1-2.

Op het moment dat Vianen, dat veel energie had verspeeld, de boel door enkele wissels tactisch om wilde zetten, werd het 1-3 door een verkeerde beslissing van de scheidsrechter. Daarmee was het verzet van de tricolores zo goed als gebroken. Na een uitval brachten de gasten de eindstand op 1-4.