SV Lopik voelt zich tekort gedaan
SV Lopik voelt zich tekort gedaan regio-voetbal.nl

Nieuws 55 keer gelezen

SV Lopik verloor na een snelle 0-2 achterstand met 2-3 van BFC, dat zwijnde in de slotfase toen de arbiter de derde Lopikse goal bij een 2-2 stand op advies van de BFC-grensrechter afkeurde.

,,Tja, en dan sta je met lege handen, terwijl je er drie punten bij had kunnen hebben,” vertelde een balende Lopik-trainer Bertus van Schaik na afloop. ,,We begonnen te slap en daar profiteerde BFC doeltreffend van. Vlak voor rust kopte Jacco Borst raak. In de rust heb ik wat omgezet, waardoor de aanval versterkt werd. Ardy de With maakte de verdiende gelijkmaker, nadat de Bussumse doelman een schot van Bas Landman niet onder controle kreeg.

Daarna gingen we vol voor de winst om boven de nacompetitiestreep te blijven staan. Jonathan Werrie kwam na een goede combinatie tussen Melvin Lamens en De With voor zijn man en scoorde. De scheidsrechter keurde de goal af, omdat hij de buitenspelsituatie vanuit zijn gezichtshoek niet kon beoordelen. Dit gaf enige consternatie. Tot overmaat van ramp scoorde BFC in de slotminuut de winnende treffer.”

• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 3 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 3 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 7 uur geleden
• Fabian van Horssen na zijn goal tegen Heerjansdam (1-1).
Fabian van Horssen (LRC) legt uit waarom hij stopt: 'Ik kies voor m'n gezin en voor mezelf' 21 uur geleden
• Luuk de Graag: 'Ik ben niet bang dat we meegesleurd gaan worden'.
Luuk de Graag moet met De Alblas nog vol aan de bak: 'Maar niet bang dat we meegesleurd worden' 17 apr, 12:00