Haastrecht in mineur na verlies
Haastrecht in mineur na verlies regio-voetbal.nl

Haastrecht in mineur na verlies

Nieuws 178 keer gelezen

Haastrecht verloor op sportpark Wilgenoord met 0-1 van het nog ongeslagen WVC uit Roelofarendsveen. In de derde klasse B Laag, waarin alleen de eerste twee ploegen zich handhaven, zakten de Haastrechtenaren naar de derde plaats.

Haastrecht trad aan zonder de aan zijn knie geblesseerde Lars Harmsen – een mri-scan moet nog uitwijzen hoe groot de schade in zijn knie is – en Jari van der Stok, die in de warming-up afhaakte. Het elftal van Edwin de Bruin kende de kwaliteiten van WVC, dat eerder Stolwijk al versloeg met 2-1. ,,De opzet was om in te zakken en dan in de omschakeling toe te slaan,” vertelde de Bruin na afloop.

De gasten, die in de voorgaande vier duels slechts één goal tegen kregen, namen ook niet direct het initiatief. Beide teams kregen zodoende weinig kansen en wachtten op fouten van de tegenstander. ,,Die viel helaas bij ons halverwege de eerste helft,” vervolgt een teleurgestelde de Bruin. ,,Mijn defensie schatte een lange bal verkeerd in en de spits van WVC kon zo een-op-een met mijn doelman Max Tuinenburg komen. Hij was kansloos op diens inzet. Na rust kregen we maar een kans op de gelijkmaker, maar Bjorn van Leeuwen kon die net niet benutten.”

Haastrecht, dat zijn laatste twee wedstrijden moet winnen, om zich te handhaven is nu twee weken vrij. Op zondag 19 mei staat de Vlisterderby tegen Stolwijk, dat dankzij een 4-0 zege tegen Steeds Hooger de Haastrechtenaren op de ranglijst passeerde, op het programma.

Voor Cabauw (3CLaag) is het doek bijna gevallen na het 7-2 verlies tegen DRL.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden