Beesd geeft voorsprong weg
Beesd geeft voorsprong weg regio-voetbal.nl

Nieuws 170 keer gelezen

BEESD - Beesd was tegen titelkandidaat Maliskamp op weg naar een stunt. In de laatste tien minuten gaf de ploeg van Dick Wammes echter een 3-1 voorsprong weg en ging alsnog de boot in: 3-4.

Het overkwam Beesd dit seizoen tegen SCR al eens eerder. "We hebben ruim een uur prima gevoetbald, maar staan met lege handen. Het laatste kwartier waren we het wel even kwijt. Zeker na de 3-2", zag Wammes.

Beesd kwam voor rust op 2-0 dankzij doelpunten van Nick van Gameren en Rens Bronk. In blessuretijd maakte Maliskamp de 2-1. Kort na rust had Beesd zijn marge van twee treffers weer te pakken toen Jarno van de Water de 3-1 maakte. Na de 3-2 een kleine tien minuten voor tijd kwam Maliskamp echter nog 'erop en erover': 3-4.