Vianen krijgt kous na rust op de kop
Vianen krijgt kous na rust op de kop regio-voetbal.nl

Nieuws 84 keer gelezen

UTRECHT - Vianen deed in de eerste helft niet onder voor het hoog geklasseerde HMS, maar kon daar na rust onvoldoende vervolg aan geven: het werd uiteindelijk 4-1 voor de gasten.

De tricolores hadden aanvankelijk een veldoverwicht en namen in de negende minuut de leiding door een treffer van Luciano Triep: 0-1. Vier minuten later kwamen de Utrechters langszij: 1-1.

Rebound
Vianen domineerde daarna lange tijd en kreeg via Gino Vesters, Achim Rabiniq en Mitchell Akkerman diverse kansen. Vanuit een omschakelmoment kwam HMS kort voor rust op 2-1.

De tweede helft begon met een kans voor Jort Binneveld. Binnen het kwartier vergrootte de thuisclub zijn voorsprong tot 4-1. Beide doelpunten kwamen vanuit de rebound. Het laatste halve uur werd gekenmerkt door rommelig spel, met kansjes over en weer.