Gevoelige tik voor Asperen
Gevoelige tik voor Asperen regio-voetbal.nl

Nieuws 46 keer gelezen

ASPEREN - Rechtstreekse handhaving lijkt een illusie geworden voor Asperen. In de wedstrijd tegen concurrent BLC werd een dure 2-4 nederlaag geleden.

Het gat met de veilige elfde plek is daardoor opgelopen tot zeven punten. "Bij winst was alles nog mogelijk geweest", zei trainer Jaap van Hattem. "Nu moeten we eerst zorgen dat we SSC'55 onder ons houden.

Een zwakke eerste helft werd Asperen fataal tegen de Bosschenaren. Pas na een 0-3 achterstand werd de thuisploeg wakker. Vlak voor rust zorgde Tareq Ibrahim voor de belangrijke 1-3. Want na rust kwam Asperen nog dichtbij een goed resultaat. Jan Wiggelinkhuizen kopte de 2-3 binnen. "En daarna hadden we de 3-3 moeten maken. Daar kregen we kansen voor en dan hadden we het potje uitgehaald", was Van Hattem overtuigd. BLC maakte echter 2-4.

RVC'33 zoek jou! vacatures 3 uur geleden
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 4 uur geleden
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 20 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 21 uur geleden
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00