Winnend Almkerk zet reuzestap richting lijfsbehoud
Winnend Almkerk zet reuzestap richting lijfsbehoud regio-voetbal.nl

Nieuws 111 keer gelezen

ALMKERK - Almkerk mag zich weer wat veiliger wanen na de 3-0 tegen Montfoort. De Almkerkers stegen naar de zesde plaats op de ranglijst.

“Het was een keurige, nette en zakelijke overwinning”, stelde verslaggever Laurens van Wijk.

Uit een vrije trap scoorde Erwin Verbruggen binnen het kwartier al de 1-0. Op slag van rust kon Verbruggen de marge vergroten naar 2-0, nadat Jurre van Laarhoven na een rush werd gevloerd. Verbruggen benutte de strafschop.

Ook na de rust bleef Almkerk de betere partij. Twintig minuten voor tijd hoogde Steven van Molenschot de score curieus nog op naar 3-0. De grensrechter vlagde nog wel, dat de bal over de zijlijn was gegaan, maar de scheidsrechter zag het beter en keurde de treffer goed.

Rest nog te vermelden dat jeugdspeler Andres Kwetters zijn debuut mocht maken en een goede indruk achter liet.