NOAD’32 grijpt laatste strohalm met 2-1 tegen Brederodes
NOAD’32 grijpt laatste strohalm met 2-1 tegen Brederodes regio-voetbal.nl

Nieuws 41 keer gelezen

WIJK EN AALBURG - NOAD’32 greep zaterdag de laatste strohalm met de 2-1 winst tegen de concurrent in de gevarenzone Brederodes. Met de driepunter en met een wedstrijd minder verkleinde de hekkensluiter het gat naar Brederodes tot vier punten.

“Het was een slechte wedstrijd van beide kanten met echt degradatievoetbal. De 2-1 winst was misschien ook onverdiend, maar we zijn er wel blij mee”, stelde pr-man Anton de Waal.

In de wedstrijd was Brederodes de bovenliggende partij. Het venijn zat echter in de tweede helft. Een half uur voor tijd kwam NOAD’32 op voorsprong na een corner van Ruben Bouman. Rick Bouman kopte de 1-0 binnen. Vervolgens hield keeper Denzel de Wit de voorsprong nog lang overeind. In de voorlaatste minuut moest de sluitpost wel buigen voor de 1-1 van Tom Boerboom.

Brederodes kreeg nog kansen om te partij te beslissen, maar dat lukte niet. NOAD’32 lukte dat wel uit een vrije trap van Julian Vos. Remy Schouwenaar toornde hoog boven de rest uit en kopte de 2-1 ver in de blessuretijd binnen.

[[{"fid":"62693","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 4 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 4 uur geleden