Jan van Arckel drukt Hedel dieper in de zorgen
Jan van Arckel drukt Hedel dieper in de zorgen regio-voetbal.nl

Jan van Arckel drukt Hedel dieper in de zorgen

Nieuws 130 keer gelezen

AMMERZODEN - De tweede derby tussen Jan van Arckel en Hedel is in een afgetekende 4-2 zege voor de thuisclub geëindigd. Vorige week in Hedel in het eerste duel bleven beide teams nog in evenwicht (2-2).

Hedel-trainer Wilco van Houtum zag bij zijn team te weinig beleving en inzet. “Tot aan de 2-1 ging het goed maar daarna gingen de kopjes naar beneden. Het kwam ook niet meer goed”, keek Van Houtum terug.

Bij Jan van Arckel was er blijdschap. “We hebben verdiend gewonnen. De eer stond op het spel. De score had nog hoger uit kunnen vallen”, wees trainer Marco van Loon op de kansen die zich nog voordeden. “De eerste twintig minuten hadden we het nog moeilijk maar daarna kregen we de overhand. Met iets meer vernuft hadden we groter uit kunnen pakken.”

Lukasz Junatowski opende voor Hedel de score (0-1). Jeroen de Groot zorgde voor de gelijkmaker waarna Thom de Looijer voor een 2-1 ruststand zorgde. Na de hervatting liep Jan van Arckel vrij gemakkelijk weg naar 4-1 door goals van Dennis van Heusden en Luuk Hoogma. Lukasz Junatowski zorgde nog voor 4-2.

Rode lantaarn
Hedel zag OSC’45 weer een puntje pakken. De Hedelnaren hebben nu de rode lantaarn best stevig in handen. Zowel OSC’45 als Hedel heeft weliswaar acht punten, maar OSC’45 heeft drie wedstrijden minder gespeeld. “Maar ondanks alles blijf ik er vertrouwen inhouden dat we het redden”, is Wilco van Houtum nog steeds optimistisch. “We zullen wel dieper moeten gaan. Niet zoals afgelopen zondag.”

Derde periode
Bij Jan van Arckel kijken ze nog stiekem naar de derde periodetitel. “Ik wil zoveel mogelijk punten halen. Stel dat we winnen van RKTVC en Alem dan mogen we best naar een periode kijken”, aldus Marco van Loon, die van Jan van Arckel graag een stabiele vierdeklasser wil maken.

Donderdag speelt Hedel nog het restant van het destijds vroegtijdig geéindigde duel met SCR. Er zijn nog twintig minuten te spelen bij een 4-2 stand voor SCR.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 5 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 5 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 7 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 7 uur geleden
Afbeelding
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 9 uur geleden
Logo
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 11 uur geleden