Haaften maakt pas op de plaats

Nieuws 130 keer gelezen

HAAFTEN - Haaften ambities om de aansluiting met de kopgroep van de 3e klasse D te vinden, hebben een aardige knauw gekregen. Op eigen veld werd met 1-3 verloren van GDC. "Een gemiste kans, maar we hebben verdiend verloren", vond trainer Adrie van Steijn. "De eerste twintig minuten ging het nog gelijk op, maar daarna waren zij beter."

Doelman Lars Tertoolen moest aan de bak en hield zijn ploeg een paar keer op de been, maar kon ook niet voorkomen dat Haaften met een 0-2 achterstand de rust in ging. Ook in de tweede helft kon Haaften weinig potten breken. Na de 1-2 van Danny Verwolf kwam er even wat meer spirit in de ploeg, maar na de 1-3 uit een strafschop was de wedstrijd gespeeld.

[[{"fid":"62033","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Eric Schröder)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Eric Schröder)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"(foto: Eric Schröder)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Buitenspel
"Vlak voor de strafschop stond een speler van hun duidelijk buitenspel. Dat moet gewoon afgefloten worden. Zonde, anders hadden we misschien nog een puntje kunnen pakken", zei Van Steijn.

"We hoeven nu even niet meer omhoog te kijken, maar moeten zorgen dat we ons zo snel mogelijk veilig spelen. Daar maak ik me overigens geen zorgen over, maar we missen momenteel wel een paar karakterjongens. Dat is geen excuus, maar heeft wel invloed."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden