Vianen krijgt draai om de oren van koploper (0-8)
Vianen krijgt draai om de oren van koploper (0-8) regio-voetbal.nl

Vianen krijgt draai om de oren van koploper (0-8)

Nieuws 26 keer gelezen

VIANEN – Vianen heeft het niet gered tegen Hercules en dat was geen schande. Dat de tricolores met 0-8 verloren kwam echter hard aan.

Binnen drie minuten stond de thuisclub al met 0-2 achter en dat was tekenend voor het gebrek aan scherpte. Vianen kwam niet verder dan een kopballetje van Jort Binneveld, dat voorlangs verdween.

Halverwege de eerste helft werd een verre en hoge inworp rechtstreeks kruislings ingekopt: 0-3. In het laatste kwartier werd Vianen wat brutaler. Dat leidde tot meer balbezit en een schot van Marcel Peters uit de tweede lijn dat rakelings naast het Utrechtse doel verdween.

Kwaliteit
Na de thee kwam er meer beleving in het spel van de tricolores, die wat meer druk naar voren zetten. Hercules, met in alle linies meer kwaliteit, had aan één aanval genoeg om er in de zevende minuut 0-4 van te maken. Vijf minuten later liet de defensie van Vianen zich opnieuw verrassen door een verre inworp. Nadat die was doorgekopt werd de bal bij de tweede paal hoog in de ouwen gejast: 0-5.

Doelpuntenhonger
Het was te prijzen dat er op de inzet van Vianen weinig was aan te merken. Het verschil in  kwaliteit was echter te groot, terwijl de doelpuntenhonger van Hercules nog niet was gestild. Nadat het 0-6 was geworden leek het daar bij te blijven, maar in de slotfase sloegen de Utrechters nogmaals twee keer toe: 0-8.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden