Logo regio-voetbal.nl
ingezonden mededeling

De drie leukste stadiontours van Nederland

  •   keer gelezen   Nieuws

Ben je groot fan van een bepaalde voetbalclub in Nederland? Dan kun je alle wedstrijden van deze club kijken, maar je kunt ook een keer het stadion van jouw favoriete club bezoeken. Niet alleen om een wedstrijd te zien, maar ook om meer te weten te komen over de club. Als echte fan van Ajax, PSV of Feyenoord moet je simpelweg een keer een stadion tour doen.


Je kunt een stadion tour doen bij diverse grote voetbalclubs in Nederland. Op deze pagina lees je wat de drie leukste stadion tours in ons land zijn.

Een tour in de Amsterdam ArenA
De Amsterdam ArenA, tegenwoordig de Johan Cruijff ArenA genoemd, is het stadion van voetbalclub Ajax. Je kunt dit stadion bezoeken om een wedstrijd van Ajax te zien, maar ook om meer over de club te weten te komen. In het stadion worden namelijk tours gegeven, waarbij je diverse delen van het stadion van dichtbij kunt bekijken en bovendien meer over je favoriete club kunt leren. Erg interessant, zeker voor de enthousiaste Ajaxfan!</p>

Wil jij een tour in de Amsterdam ArenA of Johan Cruijff ArenA doen? Koop jouw Ajax tour tickets dan direct online. Voor je het weet, wandel jij door het stadion van jouw favoriete club uit Amsterdam.

Een tour in het Philips Stadion
Het Philips Stadion is een groot en indrukwekkend stadion in Eindhoven. Het stadion wordt gebruikt door de bekende voetbalclub PSV, die zeker in het zuiden van het land veel aanhangers heeft. Ook dit stadion kun je beter leren kennen tijdens een stadion tour. Een stadion tour in het Philips Stadion duurt ongeveer een uur en is erg leuk en leerzaam. Tijdens de tour kom je in diverse interessante ruimtes in het stadion en leer je bovendien meer over jouw favoriete voetbalclub PSV.</p>

Een tour in De Kuip
Tot slot kun je ook een stadion tour doen in De Kuip. Dit is het stadion van de bekende voetbalclub Feyenoord. Tijdens een stadion tour door De Kuip krijg je ruimtes te zien die normaliter voor gewone bezoekers gesloten blijven. Je mag zelfs in de spelerskleedkamer komen! Voor de echte fans van Feyenoord is een tour door De Kuip dan ook erg bijzonder.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup