Logo regio-voetbal.nl
• Terwijl voorzitter Edo Burger toekijkt, verrichten het jongste en oudste lid van VV Stolwijk de officiele opening van de nieuwbouw.
• Terwijl voorzitter Edo Burger toekijkt, verrichten het jongste en oudste lid van VV Stolwijk de officiele opening van de nieuwbouw. (Foto: Adri Verhoeven)

Opening kleedkamers markeert nieuwe start Stolwijk

  •   187 keer gelezen   Nieuws

STOLWIJK • Met de officiële opening van de vernieuwde kleedkamers sloot voetbalvereniging Stolwijk vrijdagavond een drukke periode af, waarin het complex op de schop ging. Met de overstap naar het zaterdagvoetbal en het verjongen van de selectie begint de dorpsclub aan een nieuwe, spannende periode.

Tientallen vrijwilligers klaarden onder supervisie van het plaatselijk timmer- een aannemingsbedrijf Honkoop en Hendriks de klus binnen een half jaar. De nieuwe entree, de moderne kleedkamers, een opgefriste verzorgingsruimte, een extra ruimte voor de scheidsrechters en de nieuwe toiletgroepen zien er gelikt uit.

,,Doordeweeks had Kees Kraaijenbrink de leiding over de werkploeg," vertelt vrijwilliger Koos Burger. ,,Elke dag waren clubleden bereid de handen uit de mouwen te steken. De accommodatie is nu weer van deze tijd en hopelijk kan Stolwijk, dat ooit tweedeklasser was, de weg omhoog weer vinden."

Inpassen
Stolwijk-voorzitter Edo Burger omarmt de slogan Op de fundering van het verleden, bouwen we aan de toekomst. ,,We maakten de overstap naar het zaterdagvoetbal en er is een nieuwe trainer, die veel jongeren gaat inpassen. We lieten ons oudste en jongste lid de vernieuwde kleedkamers openen."

Hele eer
Marcus van Wijngaarden (85) vond het een hele eer om deze opening te verrichten. ,,In het verleden heb ik ontzettend veel gedaan voor de club," zegt Van Wijngaarden trots. ,,Nu maak ik elke maandagmorgen nog de kleedkamers schoon."

Het jongste lid Tim Verdoold (5) was blij dat zijn moeder in de buurt was tijdens alle openingshandelingen. De benjamin van de dorpsclub treedt in de voetsporen van zijn vader Ernst Verdoold, eens een gevreesde opkomende vleugelverdediger.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup