Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Voorbeschouwingen

Lloyd Hobo wil met Herovina voor het hoogst haalbare gaan

  •   804 keer gelezen   Nieuws

HERWIJNEN • Herovina haalde vorig seizoen de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. Daarin ging de ploeg roemloos ten onder tegen IFC. Lloyd Hobo is voor dit seizoen duidelijk: "We gaan voor het kampioenschap."

Lloyd Hobo is weer helemaal terug. De 22-jarige centrale verdediger kampte de laatste seizoen met het nodige blessureleed. Vijf jaar geleden kwam hij bij het eerste elftal. Onder Gertjan Potters ontwikkelde hij zich tot vaste waarde, maar daarna begon hij te sukkelen.

"Eerst had ik veel last van mijn hamstring en later problemen aan mijn meniscus", vertelt Hobo. "Vorig jaar begon ik ook weer tijdens de voorbereiding, maar vier keer voetballen in de week bleek te veel. Ik was te snel begonnen."

Na de winterstop pikte hij zijn wedstrijden weer mee. "En nu ben ik helemaal pijnvrij. Ik heb nergens meer last van dus ik ga er weer vol voor."

Perfecte mix
Aan ambitie geen gebrek bij Hobo. "Ik wil om te beginnen zelf alle wedstrijden spelen. Ik heb lang genoeg aan de kant gestaan. En met de ploeg hebben we uitgesproken dat we voor het hoogst haalbare gaan. Dat is het kampioenschap."

Geen eenvoudige opgave. "Maar ik denk wel dat het erin moet zitten. We hebben dit seizoen echt een leuke groep. We hebben een perfecte mix van jonge talent en ervaren krachten. De sfeer is heel goed. Iedereen heeft er zin in. Ook een paar jonge gasten die eerder liever niet in het eerste speelden. We gaan er allemaal voor."

In het bekertoernooi heeft Herovina de smaak al te pakken. Na een 5-0 zege op Ophemert werd afgelopen zaterdag de sterke derdeklasser GVV'63 met 2-3 verslagen. "We zijn op de goede weg", zegt Hobo. "Maar we moeten zorgen dat we de competitie goed beginnen. Dat moet met een thuiswedstrijd tegen Well kunnen. Al is dat wel een ploeg waar we het de laatste jaren moeilijk mee hebben."

Maarten van Hoogevest

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup