Logo regio-voetbal.nl
• Jeroen van Dam: 'Plezier weer helemaal terug'.
• Jeroen van Dam: 'Plezier weer helemaal terug'. (Foto: Rick den Besten )
Voorbeschouwingen

Jeroen van Dam gelooft met Groot-Ammers heilig in handhaving

  •   422 keer gelezen   Nieuws

GROOT-AMMERS • Jeroen van Dam sloot vorig seizoen weer aan bij de hoofdmacht van Groot-Ammers en kende een fantastisch jaar. Via de nacompetitie promoveerden de geelzwarten naar de derde klasse. "Het plezier in het eerste heb ik helemaal teruggevonden."

Het was een bijzonder jaar voor Van Dam. Hij speelde tenslotte al een aantal seizoenen op een lager niveau. "Ik kwam terug uit Spanje waar ik al jaren in de zomer twee maanden lang als DJ werk in Blanes", vertelt de verdediger. "Het eerste zat om een linksback verlegen en dus sloot ik vanaf de vierde wedstrijd aan."

Het kampioenschap werd nipt misgelopen, maar via de nacompetitie wist Groot-Ammers promotie wel veilig te stellen. "Alle gezichten binnen de gehele club stonden dezelfde kant op. Dat was zes jaar geleden wel anders. Het plezier heb ik weer helemaal terug."

Krakers
"We kijken enorm uit naar 3C, een prachtcompetitie", vindt Van Dam. Hij heeft nu al zin in de derby's tegen clubs als Streefkerk, Ameide en SV Meerkerk. "Iedere week is er wel een kraker. Voor ons en voor de supporters is dat geweldig."

De kansen voor Groot-Ammers vindt hij lastig in te schatten. "Ik ken de kwaliteiten van de tegenstanders nog niet echt. Wij kunnen goed uit de voeten tegen beter voetballende ploegen. Dan krijgen we meer ruimte. We zullen nu niet tegen een muur aanlopen."

Eén ding weet de linksback wel: "Ik geloof zeker in handhaving. En misschien kunnen we wel voor verrassingen zorgen."

Marco van Vlijmen

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup

Regio-Voetbal op YouTube