Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Cabauw ziet het helemaal zitten op zaterdag

17 sep 2019, 08:00 Nieuws Voorbeschouwingen 375 keer gelezen

Voetbal leeft in Cabauw. Nu de hoofdmacht naast de vele jeugdwedstrijden ook zijn competitieduels op zaterdag speelt, is het erg druk op de Cabauwse accommodatie. De nieuwe trainer Ricky Erkelens voelt zich helemaal thuis.

,,De betrokkenheid bij de Cabauwse voetballiefhebbers is groot", zegt Gouwenaar Erkelens gemeend. ,,De jeugd blijft hangen als het eerste thuis speelt. Het spelen van en presteren in de streekderby's is echt een uitdaging. De groep van vorig seizoen is intact gebleven. Bovendien kan ik een beroep doen op Friso Nagel, die vorig seizoen in een lager elftal speelde. Op zaterdag kan hij weer van de partij zijn. Hij gaf meteen zijn visitekaartje af in de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Schoonhoven, waarin hij beide doelpunten maakte."

"De derby's zal de club ook goed doen. De spelers van de vele streekclubs kennen elkaar en blijven na afloop zeker hangen. De buurverenigingen ken ik niet, maar ik denk dat Cabauw qua niveau mee moet kunnen in de vierde klasse."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Wilhelmina'26 versterkt zich met Almkerk-aanvaller Areano van Seters 5 uur geleden
Afbeelding
Aanvoerder Rogier Gerritsen van LRC Leerdam stopt na dit seizoen 10 uur geleden
Logo
Afbeelding
Geschorste SVW-trainer Tutu Ndona: 'Ik heb absoluut niet op de tenen van de scheidsrechter gestaan' 12 uur geleden
Afbeelding
Ton van der Steen nieuwe trainr DSS'14 15 uur geleden
Afbeelding
SVW-trainer Tutu Ndona voor zes duels geschorst en mag dus zaterdag niet coachen in derby tegen LRC Leerdam 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Spirit wil meer vrouwen in technische functies 21 uur geleden