Afbeelding
Foto: vv Woudrichem

Woudrichem presenteert uniek tenue

Nieuws 2.139 keer gelezen

WOUDRICHEM • De hoofdmacht van Woudrichem presenteert zaterdag 21 september in de thuiswedstrijd tegen ASV Arkel een uniek nieuw tenue: volledig naar eigen ontwerp en met details naar de oorsprong van Woerkum.

In het tenue zijn de groen-witte clubkleuren gecombineerd met de Woerkumse vesting op de rug en de oprichtingsdatum (11 maart 1932) van de club op de mouw. Op de andere mouw staat het logo van de Hartstichting ter ondersteuning van het goede doel. Ook de hoofdsponsors Jakko Sport en ESJ Financial Engineering hebben een prominente plaats op het shirt.

Het unieke wedstrijdshirt is geheel naar Woudrichems idee. Deze mogelijkheid werd geboden door de kledingsponsoren Acerbis en Jakko Sport. Via deze partijen is het tegenwoordig mogelijk een compleet eigen wedstrijdtenue te laten ontwerpen. Enkele leden van vv Woudrichem zijn hiermee aan de slag gegaan en met ondersteuning vanuit Acerbis en Jakko Sport mag het eindresultaat er zijn.

Het eerste elftal heeft de primeur, maar alle andere teams van vv Woudrichem zullen ook in het nieuwe tenue gaan spelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden