Logo regio-voetbal.nl
Foto: vv Woudrichem

Woudrichem presenteert uniek tenue

  •   1794 keer gelezen   Nieuws

WOUDRICHEM • De hoofdmacht van Woudrichem presenteert zaterdag 21 september in de thuiswedstrijd tegen ASV Arkel een uniek nieuw tenue: volledig naar eigen ontwerp en met details naar de oorsprong van Woerkum.

In het tenue zijn de groen-witte clubkleuren gecombineerd met de Woerkumse vesting op de rug en de oprichtingsdatum (11 maart 1932) van de club op de mouw. Op de andere mouw staat het logo van de Hartstichting ter ondersteuning van het goede doel. Ook de hoofdsponsors Jakko Sport en ESJ Financial Engineering hebben een prominente plaats op het shirt.

Het unieke wedstrijdshirt is geheel naar Woudrichems idee. Deze mogelijkheid werd geboden door de kledingsponsoren Acerbis en Jakko Sport. Via deze partijen is het tegenwoordig mogelijk een compleet eigen wedstrijdtenue te laten ontwerpen. Enkele leden van vv Woudrichem zijn hiermee aan de slag gegaan en met ondersteuning vanuit Acerbis en Jakko Sport mag het eindresultaat er zijn.

Het eerste elftal heeft de primeur, maar alle andere teams van vv Woudrichem zullen ook in het nieuwe tenue gaan spelen.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup

Regio-Voetbal op YouTube