Logo regio-voetbal.nl
Foto: Stockfoto 123RF
advertorial

Haaften voor het eerst op trainingskamp: ‘We kunnen even serieus aan het voetbal werken’

  •   879 keer gelezen   Nieuws

HAAFTEN • Net als vele andere voetbalverenigingen zal ook Haaften aanstaande winter een trainingskamp verzorgd door www.Trainingskampen.nl ondernemen. Het wordt in tegenstelling tot tal van regioclubs een primeur voor de derdeklasser.

Voor de eerste keer in haar bestaan belegt Haaften een trainingskamp. De zaterdagderdeklasser zal van donderdag 9 tot en met zondag 12 januari onder de Spaanse zon verblijven, in de zuidelijke badplaats Fuengirola. In het nabijgelegen Malaga zal worden getraind op zowel een goed trainingsveld op korte afstand van het hotel en op het strand. Tevens zal er om de eer worden gestreden tijdens een oefenwedstrijd.

De rest van het programma zal de komende weken worden aangevuld met activiteiten zoals een mountainbiketocht of een wedstrijdbezoek van één van de profclubs die in de directe omgeving gesitueerd zijn, bijvoorbeeld profclub Malaga.

Beter leren kennen
Één van de initiatiefnemers voor het trainingskamp is Haaften-clubman Janco van Doorn. Hij nam contact op met Trainingskampen.nl, nadat hij eerder al enthousiaste verhalen had gehoord van clubs uit de directe omgeving zoals Nivo Sparta, Herovina, WNC en Roda Boys. Hij ziet het zelf als een uitgelezen mogelijkheid om spelers en staf elkaar nog beter te laten leren kennen: "We hebben een nieuwe trainer en een relatief nieuwe spelersgroep en daar wilden we iets voor organiseren. Dan kom je al gauw bij een trainingskamp uit."

Waar Haaften vorig seizoen na de winterstop behoorlijk inzakte, is het de bedoeling om een dergelijke dip dit seizoen te voorkomen: "Een trainingskamp is natuurlijk hartstikke leuk. Het is goed voor de sfeer, maar ook om te laten zien dat de jongens met zijn allen hun best willen doen. Het wordt echt een trainingskamp waar we even serieus aan het voetbal kunnen werken."

Iedereen leeft er naartoe
En hoewel het hele programma nog niet helemaal bekend is, weet Van Doorn wel dat er nu al naar het trainingskamp uitgekeken wordt. "Ik heb echt het gevoel dat iedereen er naartoe leeft, er zin in heeft. We gaan met het eerste en het tweede elftal en dat is vooral goed voor de jongens die een beetje tussen die twee elftallen in hangen. Er is aansluiting, ze horen erbij."

(advertorial)

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup