Logo regio-voetbal.nl
• Spelmoment uit de wedstrijd Kozakken Boys-IJsselmeervogels van vorig seizoen.
• Spelmoment uit de wedstrijd Kozakken Boys-IJsselmeervogels van vorig seizoen. (Foto: Teus Admiraal)
voorbeschouwing Voorbeschouwingen

Bekeren en inhalen in Altena, én natuurlijk de topper Kozakken Boys-IJsselmeervogels

  •   878 keer gelezen   Nieuws

ALTENA • Komende zaterdag is er een kort programma in het Land van Altena.

Kozakken Boys ontvangt IJsselmeervogels. De klassieker op De Zwaaier is extra beladen en de spanning druipt eraf. Het verschil op de ranglijst tussen koploper IJsselmeervogels en de Werkendammers is immers nog maar drie punten. Bovendien hebben de gasten uit Spakenburg de oud-Kozakken Gwaeron Stout (keert hij volgend seizoen terug naar De Zwaaier?), Ahmed el Azzouti en Sonny Monteiro in de gelederen. Die kunnen een hete ontvangst verwachten. Voor de 'Boys' zal het een extra motivatie zijn om er vol tegenaan te gaan en zich niet te laten afschepen door de koploper in de Tweede Divisie.

GVV'63-NOAD'32
In het korte programma is er daarnaast de inhaalwedstrijd tussen GVV'63 tegen NOAD'32. Ook in Gameren kan het er heet aan toegaan. De Wijk en Aalburgers kwamen de afgelopen weken helemaal los en rukten op naar de derde plaats op de ranglijst. De inhaalwedstrijd tegen GVV'63 is de uitgelezen mogelijkheid om de koplopers ONI en SV BLC verder te naderen. GVV'63 won afgelopen zaterdag knap met 2-5 bij GDC en zal verder omhoog willen. Dus zullen de messen geslepen zijn zaterdag in Gameren.

Bekerprogramma
Daarnaast is er een bekerprogramma. De rivaliteit zal bij Roda Boys tegen Achilles Veen zeker een rol spelen. Woudrichem moet een ronde verder kunnen komen bij MVV'58. In Andel gaan Sparta'30 en Almkerk elkaar bekampen. Een stunt ligt hier op de loer. Altena zal geen gezichtsverlies willen lijden tegen derdeklasser NEO'25.

Nico van Es

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup